Remember flex kreditkort


Årsavgift: 0 kr/år

Gå till ansökan

Om Remember flex

Om du är ute efter ett flexibelt kreditkort med bonus så kan vi starkt rekommendera Re:member Flex. I den här artikeln kommer vi att skriva om just det kreditkortet och vi kommer nämna fördelar och andra förmåner som man kan komma åt med Re:members kreditkort med bonus.

Vem är Remember flex bra för?

Det här kortet är perfekt för dig som ofta handlar produkter och varor online. Du får tillgång till ett stort utbud av rabatter, vilket ger dig stora valmöjligheter att spara pengar vid näthandel.

Hur fungerar Remember flex?

Med Re:member Flex så får du ett kreditkort med bonus som fungerar över hela världen. Du har även 56 dagars räntefri kredit, perfekt för dig som inte vill stressa över betalningen. Du kan totalt ha 120 000 kronor i kredit. Du får en rabatt i över 300 webbutiker och en kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd.

Re:members kreditkort Flex är ett Mastercard som är helt utan årsavgift med låga räntor. Om du väljer att betala hela beloppet när du fått fakturan så har du ingen ränta alls, det kan väl inte bli bättre?

Vad ingår ifall man tecknar Remember flex?

Att teckna ett Re:member Flex kort ger givetvis många fördelar och förmåner. Vi kommer att lista dessa i listan nedan.

 • Upp till 120 000 kronor i kredit

  Du har möjlighet att få en hög kredit på upp till 120 000 kronor som gräns och då har du även 56 dagars räntefri kredit, vilket är perfekt för dig som inte vill stressa med betalningen.
 • Komplett reseförsäkring

  Om du ofta är ute och reser så kan det vara bra att veta att det ingår en kompletterande reseförsäkring när du betalar mer än hälften av resan med ditt Re:member Flex. Det ingår även ett avbeställningsskydd ifall något oväntat skulle inträffa. Om du önskar ytterligare försäkringsskydd så kan du köpa till ett Trygghetspaket, där du får tre av de mest populära individuella tilläggsförsäkringarna i ett.
 • Betala med mobiltelefonen

  Du kan även koppla ditt Re:member-kort till Apple Pay eller Samsung Pay och betala med din telefon i många affärer runt om i världen. En otroligt smidig tjänst för dig som inte alltid orkar släpa med kreditkortet i fickan. Vi tipsar dig att läsa mer om Apple Pay och Samsung Pay på deras sidor, ladda sedan ner deras app och följ instruktionerna för att ansluta ditt Re:member Flex.

Hur funkar det med att få bonus med Remember flex?

Som vi nämnde tidigare så får du bonusar och rabatter i över 300 webbutiker runt om i världen. Bonusarna finns att hämta hem på Re:member reward-sidan. Det här kortet är som anpassat och skräddarsytt för dig som älskar att handla på nätet och online. Det finns rabatter och bonusar upp till 25 %.

Vad kan man handla för sina bonuspoäng från Remember flex?

Du får tillgång till förmånsprogrammet som gäller ifall du har ett Re:member Flex. Här får du upp till 25 % i rabatt hos 300 webbutiker. Du kan enkelt logga in på Re:member och se vilka butiker som du kan handla hos och vilken rabatt du har tillgång till. Du betalar sedan med ditt Re:member Flex och rabatten dras av från din nästa kreditfaktura. Rabatterna gäller inte för moms- eller fraktkostnader.

Omdöme av Remember flex

Re:member Flex är ett enkelt kreditkort som gör det enkelt för dig. Du har stora valmöjligheter med detta kort och gillar du att handla på nätet så borde detta kreditkort vara ett givet val. Vi ger Remember flex 93/100 poäng.

4 fördelar med Remember flex

 • Upptill 56 dagars räntefri kredit
 • Upptill 25 % rabatt hos 300 butiker på nätet
 • Hög kreditgräns på max 120 000 kronor
 • Komplett reseförsäkring

Vanliga frågor om Remember flex

Hur betalar jag för mina inköp med Re:member Flex-kortet?

Du kan enkelt och smidigt se ditt aktuella saldo på Mina Sidor och under Mitt Konto. Du kan även se aktuellt saldo på ett kontoutdrag ifall du skulle ha vägarna förbi en bankomat. Kom ihåg att du när som helst kan betala av hela ditt belopp som du har kvar på avbetalningen. Man kan alltid betala av allt i förtid om man önskar att göra det!

Vad innebär räntefri delbetalning med Re:member Flex-kortet?

Om du äger ett Flex-kort så ges alltid möjlighet att du själv får bestämma hur du vill betala av dina köp. Alla köp som är mellan 3 000 kronor upp till 20 000 kronor kan delas upp och betalas genom en räntefri delbetalning. Det första du gör är att handla produkten som du vill köpa sedan lägger du själv in uppdelning i efterskott. Du behöver alltså aldrig diskutera del- eller avbetalning med butiken som du handlar av - eftersom du sköter allt själv!

Inköp som du gör med ditt kreditkort kan läggas upp för delbetalning inom 30 dagar från att du köpt produkten och där kan du välja en avbetalningstid på 6, 12 eller 24 månader. Viktigt att veta är att administrativa avgiften ligger på 57 kronor per månad för den här tjänsten.

Vad finns det för fördelar med delbetalning?

Den främsta fördelen är att delbetalningen är räntefri, vilket gör det enkelt för dig att hålla koll på den totala kostnaden som blir i slutet. Du får heller ingen ny kreditupplysning om du väljer att delbetala produkten med Re:member Flex, eftersom du sköter allt själv via Mina Sidor.

Sen köper du dig mer tid - ibland kanske man inte har råd att betala hela beloppet direkt när man köpt en ny soffa eller TV, då kan det vara bra att kunna delbetala och betala av hela beloppet i lagom takt. Man vet aldrig när man behöver nya grejer till hemmet.

Vilket företag har utvecklat Re:member Flex?

Re:member är ett varumärke som är registrerat av Entercard. Entercard har sitt säte i Skandinavien och ägs i sin tur av Swedbank och Barclays Bank. I Sverige erbjuder man kreditkort, privatlån och en möjlighet för privatpersoner att samla alla sin lån på ett smart sätt.

Hur kan jag administrera mitt Re:member Flex och se vad jag handlat för?

Det kan du enkelt göra på Mina Sidor eller i Re:member-appen, där kan du smidigt och lättöverskådligt se hur mycket du handlat och vad du handlat. Du kan även beställa extra tjänster som extrakort, höja kreditgränsen, PIN-kod och mycket annat som är nyttigt för dig som har ett kreditkort från Re:member. Börja alltid med att ladda ner deras app - den kommer verkligen vara till nytta för dig!

Vad är den högsta kreditgränsen hos Remember flex?

Den högsta kreditgränsen som Remember flex erbjuder är just nu 120000 kr.

Vad är räntan hos Remember flex om jag vill delbetala?

Hos Remember flex så får du upptill 56 räntefria dagar. Skulle du därefter välja att delbetala så är krediträntan på 9,74-28,24 %. Vi rekommenderar därför alltid att du betalar fakturan i sin helhet senast på förfallodagen för att slippa ränta.

Kan man skaffa ett extrakort hos Remember flex?

Ja, om du behöver ett extrakort kopplat till ditt huvudkort hos Remember flex för t.ex. din partner så är det möjligt att skaffa det. Tänk dock på att det är du som har huvudkortet som är betalansvarig för båda korten.

Ansök om Remember flex