Resurs Gold kreditkort


Årsavgift: 245 kr/år

Gå till ansökan

Om Resurs Gold

Supreme Card Gold är ett kreditkort som är utvecklat av Resurs Bank. Här har du ett kreditkort som ger dig möjligheten att betala din köp i den takt du själv önskar. Fakturan för dina köp kommer alltid månaden efter ditt köp har gjorts och du kan då välja att betala hela beloppet eller betala av beloppet under en viss tid.

Du får även bonuspoäng på varje köp som du gör - det gäller små och stora köp eller kontantuttag eller räkningsbetalning. Supreme Card Gold ger dig 0,5 poäng för varje krona som du spenderar med kreditkortet. Du kan sedan omvandla poängen till designprylar eller upplevelser i Resurs Banks egna poängshop.

Vem är Resurs Gold bra för?

Ett perfekt kreditkort för dig som älskar att betala i din egna takt. Här kan du välja otroligt många olika typer av delbetalningar och välja själv hur du vill prioritera dina utgifter. Allt detta samtidigt som du samlar ihop bonus för alla dina köp.

Hur fungerar Resurs Gold?

Man vet aldrig när en oväntad utgift behövs göras eller när den nya prylen kommer ut på marknaden. Om du har ett Supreme Card Gold så har du stora möjligheter att faktiskt köpa den där prylen du sneglat på eller skaffa den där nya diskmaskinen, eftersom din gamla diskmaskin gick sönder - och samtidigt tjäna i bonuspoäng på köpet. Vem vet, i slutändan kanske du till och med tjänar pengar på att betala med ditt kreditkort med bonus?

Precis som vi beskrev i texten ovan så får du 0,5 poäng för varje spenderad krona. I princip alla kronor som du spenderas räknas. Allt från små till stora köp - varje liten del samlas ihop till bonuspoäng. Och för att vara tydliga - om du spenderar 100 kronor så får du 50 bonuspoäng. Vi har då tagit 0,5 bonuspoäng gånger 100 kronor, vilket blir 50 bonuspoäng att nyttja i shoppen.

Vad ingår ifall man tecknar Resurs Gold?

 • SMS-kvitto

  Varje gång ditt köp överstiger 500 kronor så får du ett kvitto på sms direkt i telefonen. Perfekt sätt att ha full kontroll på samtliga köp som görs med ditt kreditkort.
 • Reseförsäkring

  Om du betalar minst 75 % av resan med ditt Supreme Card Gold så ingår reseförsäkring för hela familjen. Försäkringen gäller hela familjen om det händer något under resans gång.
 • Kreditgräns

  Om du har ett Supreme Card Gold så kan du ha en hög kreditgräns på upp till 150 000 kronor. Du behöver givetvis inte ha en sån hög gräns, men det är fullt möjligt ifall du önskar och behöver det.
 • 60 dagars fri kredit

  Du har alltid upp till 60 dagars fri kredit om du väljer att betala hela beloppet inom 60 dagar efter ditt köp. Helt utan räntor och avgifter.

Vad kan man handla för sina bonuspoäng från Resurs Gold?

Du kan använda dina bonuspoäng i Supreme Poängshop. Det finns allt från upplevelser, presentkort och kvalitetsprodukter att välja mellan. För att kunna handla i poängshoppen så behöver du logga in med BankID och sedan kan du välja mellan varorna och lägga in dem i varukorgen. Du har möjligheten att välja mellan 450 olika produkter och du kan även söka i poängshoppen ifall du önskar något speciellt.

Det finns även möjlighet att läsa om produkterna i deras egna produkttexter för att få en bild av produktens innehåll. Alla produkter som du beställer ur poängshoppen med dina bonuspoäng från ditt Supreme Card Gold levereras hem till dig, helt fraktfritt. Det kan väl inte bli bättre?

Omdöme av Resurs Gold

Det här kortet är alldeles utmärkt om du handlar mycket varje månad och samtidigt vill ha möjlighet att få bonus för alla dina köp. Supreme Card Gold är ett flexibelt kreditkort där du själv kan välja betalningstakt och bestämma själv hur du vill dela upp alla dina betalningar. Vi ger Resurs Gold 86/100 poäng.

4 fördelar med Resurs Gold

 • Upptill 60 dagars räntefri kredit
 • Stora möjligheter med olika typer av delbetalningar
 • En stor poängbutik där du kan välja mellan massor av olika prylar
 • Reseförsäkring ifall du skall ut och resa med familjen

Vanliga frågor om Resurs Gold

Hur betalar jag för mina inköp med Supreme Card Gold?

Du får alltid en faktura månaden efter du gjort ditt inköp. Fakturan skickas separat via post och landar hos dig runt 15-20:e månaden efter att du handlat. Om du valt att få fakturan via Kivra så kommer fakturan den tionde bankdagen i månaden. Om du valt att handla på faktura via webbshop så kommer fakturan till den E-post som du angivit vid beställningstidspunkten. Alla Supreme Card Golds fakturor kommer från [email protected], det kan vara bra att veta om det - se till att markera oss som “Inte skräppost” för att slippa eventuella konstigheter i din mailkorg.

Om du saknar en faktura kan du alltid logga in på Mina Sidor eller logga in i Resurs Banks App för att se samtliga fakturor och betala dina fakturor därifrån.

Hur fungerar delbetalning med ett Supreme Card Gold?

Det går givetvis alldeles utmärkt att delbetala eller helbetala sina köp med Supreme Card Gold. Du har friheten att bestämma själv hur du vill dela upp dina betalningar eller om du önskar betala allt direkt. Du kan välja att dela upp betalningen med exempelvis 6 månaders räntefri delbetalning, du väljer en betalningsplan månaden efter ditt inköp, samma dag som fakturan landar hos dig. Supreme Card Gold har stora möjligheter för dig som önskar skjuta lite på betalningen och för dig som inte vill stressa med betalning, utan mer ta det i din egna takt. Du kan även välja att delbetala vissa köp helt separat från varandra - som ett exempel kan du lyfta ut köp över 1000 kronor som du kan välja att delbetala separat. Det kan handla om att du exempelvis önskar delbetala en dyrare pryl som du köpt, medan du vill betala alla de andra prylarna direkt. Supreme Card Gold är otroligt flexibelt och perfekt för dig som handlar mycket och vill ha full kontroll på dina utgifter samtidigt som du samlar bonuspoäng på varenda liten krona!


Något som också är helt fantastiskt med Supreme Card Gold är att du även kan betala hantverkaren som renoverar hemma hos dig. Du slipper betala allt direkt och kan delbetala och beställa återbetalningstiden själv. En skön känsla när man renoverar för massor av pengar i sitt hem.

Vad är den högsta kreditgränsen hos Resurs Gold?

Den högsta kreditgränsen som Resurs Gold erbjuder är just nu 150000 kr.

Vad är räntan hos Resurs Gold om jag vill delbetala?

Hos Resurs Gold så får du upptill 60 räntefria dagar. Skulle du därefter välja att delbetala så är krediträntan på 12,36-17,32 %. Vi rekommenderar därför alltid att du betalar fakturan i sin helhet senast på förfallodagen för att slippa ränta.

Kan man skaffa ett extrakort hos Resurs Gold?

Ja, om du behöver ett extrakort kopplat till ditt huvudkort hos Resurs Gold för t.ex. din partner så är det möjligt att skaffa det. Tänk dock på att det är du som har huvudkortet som är betalansvarig för båda korten.

Ansök om Resurs Gold