Refunder Pay kreditkort


Årsavgift: 0 kr år 1, därefter 395 kr/år

Gå till ansökan

Vem är Refunder Pay bra för?

Det här kreditkortet är perfekt för dig som älskar att handla saker och prylar på nätet.Refunder Pays Visa ger dig bonus på alla dina framtida köp och det följer även med riktigt fina fördelar. Hos Refunder Pay får du ett flexibelt kort som är skräddarsytt och anpassat för näthandel.

Hur fungerar Refunder Pay?

Med ett kreditkort från Refunder Pay så får du bonus på alla dina köp. Du får hela 0,5 % bonus på samtliga varuköp och 1 % bonus om du handlar över 20 000 kronor oavsett var du väljer att handla. Du kan sedan använda bonusen för att få den utbetald till ditt bankkonto.

Om du använder ditt Refunder Pay hos Refunder.se så får du upp till 42 % i bonus.

Vad ingår ifall man tecknar Refunder Pay?

 • 395 kr/år i avgift
 • Upp till 56 dagars räntefri kredit vid full betalning
 • Reseförsäkring

Som du kan läsa ovan så får du otroligt många fördelar ifall du väljer att teckna Refunder Pay VISA, vilket är bra att ha i åtanke när du skall välja ett kreditkort med bonus.

Du har även många andra fina fördelar, läs texten nedan.

 • Reseförsäkringen

  Denna försäkring gäller dig och hela din familj på alla resor upp till 45 dagar. Vi rekommenderar dig att läsa Refunder Pays separata villkor för denna försäkring.
 • Kreditgräns

  Du kan även ha en kreditgräns upp till 50 000 kronor, vilket kan vara skönt att veta om.
 • Bonus på alla dina köp

  Som vi beskrev tidigare så får du bonus på varje krona och varje köp som görs med kreditkortet. Bonusen kan sedan användas till något roligt som du och din familj får nytta av.
 • Valfri uppskjuten betalning

  Släpp stressen och skjut upp en valfri betalning. Refunder Pay gör dig många flexibla möjligheter.

Med ett kreditkort från Visa så kan du med andra ord känna dig lugn när det är dags att shoppa. Det spelar heller ingen roll ifall du är hemma eller utomlands - Visa har idag det snabbaste nätverket för betalningsprocesser och du kan handla med alla Visa i 210 länder runt om i världen.

Vet du med dig att du handlar mycket online och på nätet så kan vi absolut rekommendera Refunder Pay Visa som ger dig fina bonusar på nätet och i butik. Du har även möjlighet att få riktigt bra bonusar ifall du ofta handlar prylar via Refunder.se.

Omdöme av Refunder Pay

Det är ett otroligt smidigt kreditkort som ger dig fina bonusar på alla dina köp. Du kan sedan välja att få de utbetalda till ditt bankkonto. Det här kortet passar dig perfekt om du gillar att handla prylar och saker över nätet. Vi ger Refunder Pay 86/100 poäng.

4 fördelar med Refunder Pay Visa

 • Reseförsäkring ifall du skall ut och resa med familjen
 • Valfri uppskjuten betalning
 • Extrakort erbjuds
 • Bonus på alla dina varuköp med kortet

Vanliga frågor om Refunder Pay

Hur betalar jag min faktura för kreditkortet hos Refunder Pay?

Du kan enkelt hitta din faktura på Mina Sidor.

Alla dina fakturor sparas på Mina Sidor och du kan enkelt se samtliga fakturor för dina aktuella produkter och köp. Du kan även sortera och filtrera fakturor på vissa typer av produkter, månader eller år - fakturan finns alltid att tillgå i PDF-format. Du kan givetvis ladda ner din faktura, skriva ut din faktura eller förhandsvisa din faktura.

Vad är den högsta kreditgränsen hos Refunder Pay?

Den högsta kreditgränsen som Refunder Pay erbjuder är just nu 50000 kr.

Vad är räntan hos Refunder Pay om jag vill delbetala?

Hos Refunder Pay så får du upptill 56 räntefria dagar. Skulle du därefter välja att delbetala så är krediträntan på 16,75 %. Vi rekommenderar därför alltid att du betalar fakturan i sin helhet senast på förfallodagen för att slippa ränta.

Kan man skaffa ett extrakort hos Refunder Pay?

Ja, om du behöver ett extrakort kopplat till ditt huvudkort hos Refunder Pay för t.ex. din partner så är det möjligt att skaffa det. Tänk dock på att det är du som har huvudkortet som är betalansvarig för båda korten.

Ansök om Refunder Pay