Komplett Bank Mastercard kreditkort


Årsavgift: 0 kr/år

Gå till ansökan

Om Komplett Bank Mastercard

Hos Komplett Bank kan du hitta ett förmånligt kort om du är ute efter ett kort med bra bonusar. Komplett Bank startades under 2014 och har sedan starten haft en vision om att bli en av de största leverantörerna med en flexibel konsumentkredit. Komplett Bank har cirka 300 000 aktiva kunder hos sig i dagsläget och den siffran ökar ständigt för varje år som går.

Vem är Komplett Bank Mastercard bra för?

Det här kreditkortet är perfekt för dig som älskar att handla saker och prylar på nätet.Kompletts Mastercard ger dig bonus på alla dina framtida köp och det följer även med riktigt fina fördelar. Hos Komplett Bank får du ett flexibelt kort som är skräddarsytt och anpassat för näthandel.

Hur fungerar Komplett Bank Mastercard?

Med ett kreditkort från Komplett så får du bonus på alla dina köp. Du får hela 0,5 % bonus på samtliga varuköp och 1 % bonus om du handlar över 20 000 kronor oavsett var du väljer att handla. Du kan sedan använda bonusen för att dra av pengar från din Komplett-faktura.

I övrigt är det ett ganska simpelt upplägg där du får 100 bonuspoäng = 100 kronor. Om du använder ditt Komplett Mastercard hos Komplett.se och handlar för 1000 kronor så får du 4 % i bonus, vilket motsvarar 40 bonuspoäng.

Med kreditkortet kan du max få upp till 500 bonuspoäng varje månad och 2000 bonuspoäng senaste 12 månaderna.

Vad ingår ifall man tecknar Komplett Bank Mastercard?

 • Inga årsavgifter överhuvudtaget
 • Avgiftsfria kontantuttag (ränta tillkommer)
 • Upp till 50 dagars räntefri kredit vid full betalning
 • Sätt en egen PIN-kod
 • Reseförsäkring
 • Köpskydd
 • ID-skyddsförsäkring

Som du kan läsa ovan så får du otroligt många fördelar ifall du väljer att teckna Kompletts Mastercard, vilket är bra att ha i åtanke när du skall välja ett kreditkort med bonus.

Vi vill även slå ett slag för att Kompletts kreditkort stödjer digitala plånböcker, vilket innebär att du kan betala med din telefon, smartwatch, surfplatta eller PC när det är dags att handla. Digitala plånböcker finns över hela världen och stöds av butiker över hela världen. Det enda du behöver göra är att lägga till Komplett Bank Mastercard på din telefon, smartklocka, surfplatta eller datorn så kan du börja använda dig av denna fenomenala tjänst.

Du har även många andra fina fördelar, läs texten nedan.

 • ID-skyddsförsäkring

  Här kan du få hjälp, rådgivning och juridisk support upp till 100 000 kronor vid ID-stöld. En enorm trygghet ifall du ofta handlar på nätet och vill säkra din identitet.
 • Reseförsäkringen

  Denna försäkring gäller dig och hela din familj på alla resor upp till 45 dagar. Vi rekommenderar dig att läsa Kompletts separata villkor för denna försäkring.
 • Köpskydd

  Här kan du säkra belopp upp till 25 000 kronor ifall en vara skulle bli stulen vid inbrott eller överfall. Köpskyddet gäller även ifall varan blir skadad genom en olyckshändelse under försäkringsperioden.
 • Betalskydd

  För dig som önskar en ekonomisk trygghet och vill ha möjlighet till nedbetalning ifall du skulle bli sjuk, arbetslös eller vid dödsfall. Vid kritisk sjukdom eller dödsfall täcks utestående saldo upp till 100 000 kronor.
 • Ingen årsavgift

  Du slipper att betala en dryg årsavgift varje år. Komplett kör helt utan årsavgifter.
 • Kreditgräns

  Du kan även ha en kreditgräns upp till 50 000 kronor, vilket kan vara skönt att veta om.
 • Bonus på alla dina köp

  Som vi beskrev tidigare så får du bonus på varje krona och varje köp som görs med kreditkortet. Bonusen kan sedan användas till något roligt som du och din familj får nytta av.
 • Valfri uppskjuten betalning

  Släpp stressen och skjut upp en valfri betalning. Komplett gör dig många flexibla möjligheter.
 • Avgiftsfria uttag

  Om du vill ta ut pengar i en bankomat så kan du göra detta utan att bli erlagd någon avgift. Komplett erbjuder avgiftsfria uttag! Tänk dock på att ränta beräknas från dagen du tar ut.

Med ett kreditkort från Mastercard så kan du med andra ord känna dig lugn när det är dags att shoppa. Det spelar heller ingen roll ifall du är hemma eller utomlands - Mastercard har idag det snabbaste nätverket för betalningsprocesser och du kan handla med alla Mastercards i 210 länder runt om i världen.

Vet du med dig att du handlar mycket online och på nätet så kan vi absolut rekommendera Komplett Bank MasterCard som ger dig fina bonusar på nätet och i butik. Du har även möjlighet att få riktigt bra bonusar ifall du ofta handlar teknikprylar på Komplett.se. Perfekt för dig som gillar teknik och för dig som alltid vill ha de senaste prylarna som finns på marknaden!

Omdöme av Komplett Bank Mastercard

Det är ett otroligt smidigt kreditkort som ger dig fina bonusar på alla dina köp. Du kan sedan välj att dra av dessa på din Komplett-faktura ifall du önskar. Det här kortet passar dig perfekt om du gillar att handla prylar och saker över nätet. Vi ger Komplett Bank Mastercard 90/100 poäng.

4 fördelar med Komplett Mastercard

 • Reseförsäkring ifall du skall ut och resa med familjen
 • Valfri uppskjuten betalning
 • Ingen avgift för bankomatuttag
 • Bonus på alla dina varuköp med kortet

Vanliga frågor om Komplett Bank Mastercard

Hur betalar jag min faktura för kreditkortet hos Komplett?

Du kan enkelt hitta din faktura på Mina Sidor eller i Kompletts bankapp. En ny faktura släpps i början av varje månad och har vanligtvis förfallodatum den 27:e i samma månad.

Alla dina fakturor sparas på Mina Sidor och du kan enkelt se samtliga fakturor för dina aktuella produkter och köp. Du kan även sortera och filtrera fakturor på vissa typer av produkter, månader eller år - fakturan finns alltid att tillgå i PDF-format. Du kan givetvis ladda ner din faktura, skriva ut din faktura eller förhandsvisa din faktura.

Hur skjuter jag upp betalning med Kompletts Mastercard?

Nu behöver du inte längre känna dig stressad när du skall betala för dina köp. Om du har ett Komplett Mastercard så kan du enkelt skjuta upp betalningen, helt räntefritt. Du behöver alltså inte teckna några nya avtal för att skjuta upp betalningen av din nästa soffa eller TV. Du får även möjlighet att med kreditkortet ha en fast räntefri uppskjuten betalning på alla dina köp. Du kan välja att skjuta upp betalningen räntefritt i tre, sex eller 9 månaders tid. Du har även upp till 50 dagars räntefri betalning på samtliga köp som du gör. Tänk på att uppskovsavgiften tillkommer enligt befintlig prislista, du måste i tid meddela om valfri uppskjuten betalning samma månad som köpet genomfördes.

Vad är den högsta kreditgränsen hos Komplett Bank Mastercard?

Den högsta kreditgränsen som Komplett Bank Mastercard erbjuder är just nu 100000 kr.

Vad är räntan hos Komplett Bank Mastercard om jag vill delbetala?

Hos Komplett Bank Mastercard så får du upptill 50 räntefria dagar. Skulle du därefter välja att delbetala så är krediträntan på 21,40 %. Vi rekommenderar därför alltid att du betalar fakturan i sin helhet senast på förfallodagen för att slippa ränta.

Kan man skaffa ett extrakort hos Komplett Bank Mastercard?

Nej, dessvärre så erbjuds inte extrakort hos Komplett Bank Mastercard. Det innebär att varje person får skaffa ett eget kort hos Komplett Bank Mastercard med en egen kreditgräns.

Ansök om Komplett Bank Mastercard